Vad händer egentligen?

Men oj. Det har visst gått en stund sedan sist? Det var inte planerat att ta en skrivpaus, det liksom bara blev.

Iallafall. Det är nio dagar kvar till beräknad födsel. Jag var på mvc igår. Allt var fint, alla värden bra. Men för varje dag som går nu så sjunker min energi. Det är SÅ tungt. Min hjärna är död. Idag har jag gråtit kanske tio gånger bara för att jag vill få sova, men det finns alltid någon här hemma som behöver någonting.

Och man är ju lite dum varje gång som tänker att man vill föda för att få kunna sova ordentligt på natten? Hahaha! Jomen, ja. För det får man ju med en bebis?

Skillnaden är att kroppen fungerar igen. ALLT gör inte ont. Man kan återigen sova på rygg. Åh gud vad jag längtar efter att sova på rygg!! Längtar också efter:

 • Kunna böja mig ner.
 • Ta promenader.
 • Att mina skor ska passa.
 • En öl.
 • Brieost med marmelad.
 • Ha på mig mina vanliga kläder.
 • Kunna tänka.
 • Pussa på litet bebisansikte.

Vad längtade ni mest efter i slutet av graviditeten?

Längtar efter att vara den här tjejen

Detta är ju liksom fjärde barnet. Och jag känner verkligen att, nä men det får nog räcka så kanske? Nu längtar jag efter nästa del av livet. Att ge barnen vi har av min tid, energi och kärlek. Småbarnsåren är ju gosiga, men också så utslitande. På alla sätt och vis. Ser fram emot nu att bli en mamma till lite större barn och allt vad det innebär!

2 reaktioner till “Vad händer egentligen?”

 1. Jag längtade efter precis samma som du längtar efter, och kände precis som du kände! Redan på BB speglade jag mig och tänkte WOW vad smal jag är redan!! WOW vad lätt jag är! WOW! och då väger jag åtskilliga kilon mer och är svagare än jag var innan graviditeten 😀 men det där att kunna tänka lyser ännu med sin frånvaro he he

  Gilla

  1. Ja jag vet, det där att hjärnan ska funka är väl kanske önsketänkande 😆 Haha med de andra barnen har jag nästan skuttat ut från BB, trots smärtor efter förlossningen! Man blir ju rörlig på ett helt annat sätt!
   Hur mår ni? Trivs ni efter flytten? 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s