Jag ger er: Veckans bästa timma

Det ska laddas upp

Det är fredag och det betyder helg. Fredagkväll innebär också något annat. Något viktigt. Något vi längtat efter ända sedan förra fredagen. En timma ren njutning. Är det Mello? Nejtack. Talang? Nope! Fredagsmys? På sätt och vis. Det är eggande, spännande, lite småsexigt.

Jag pratat givetvis om På Spåret. Ända sedan jag och Rasmus träffades har vi följt det ganska slaviskt. Till en början som lite fredagsunderhållning. Men underhållningen har utvecklats till tävling. Blodig tävling. Vi mot dom. Jag och Rasmus mot lagen i burarna. Inga barn får närvara. 100% fokus. Vi high-fivar, sitter framåtlutade, höjer volymen, ingenting får störa oss.

Poäng räknas. Och vi måste svara innan lagen på tv, annars är det fusk. Rasmus är mästare på att ta resorna på höga poäng, frågor om geografi, sport och politik. Jag är bättre på mat, musik och kultur. Ett perfekt komplement. Vi hejar på varandra, berömmer varandra när vi har rätt, skriker ”du är så jävla bra!!”. Ja ni hör ju, På Spåret är bättre än parterapi. Ibland går det sämre, ibland slår vi lagen i tv. 10 års träning ger resultat.

Herregud, när han tar Chicago på 10 poäng, pang bara! Vad mer önskar en kvinna egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s