Kamera och magsjuka

Barnen har börjat på förskola och idag var tänkt att de skulle ätit frukost där då jag började tidigt. En halvtimma innan vi ska åka spyr ett av barnen och det var bara att stanna hemma. Skönt ändå att de inte hann iväg, men urtrist med alla dessa virus. Så tråkigt att vabba när jag äntligen kan jobba dagtid. Jobbigt för barnen (och oss) att vara sjuka också såklart.

Morgonen har jag istället ägnat mig åt att skura, vädra och tvätta. Det absolut värsta med magsjuka är inte sjukan i sig tycker jag, utan den mycket nervkittlande spänningen i väntan på om/när de andra barnen ska börja spy och isoleringen i flera dygn. Well, this too shall pass!

En roligare grej: Jag har äntligen möjlighet att investera i en bra kamera och jag kollar runt på en del olika varianter. Jag vill kunna ta bra foton men också filma på ett smidigt sätt. Jag har fortfarande tankar på att fortsätta med youtube och det är såklart roligare med en rejäl kamera så det blir kvalitet på det jag filmar. Är det någon som sitter på tips så kommentera gärna! Jag har hittat den jag tror jag kommer köra på, den är rätt dyr men verkar helt klart värd pengarna.

Den har fått bra i alla recensioner, men den kanske är för dyr för mig som oerfaren? Vad säger ni fotokunniga?

3 reaktioner till “Kamera och magsjuka”

 1. Jag är också sugen på ny kamera och Canon verkar , utifrån alla recensioner jag läst, vara absolut användarvänligast. Går det att byta objektiv på den där? För i så fall så kommer du ju kunna utvecklas och växa med den! Vilken du än köper ska det bli spännande att se vad du tycker. Jag har än några månader av sparande kvar innan jag kan börja tänka på att köpa någon 🙂

  Krya på er!

  Gilla

  1. Kollat på massa kameror men detta var den enda jag fastnade för! Går tyvärr inte byta objektiv men den har många fina funktioner trots att det är en mindre kamera! Är SÅ trött på alla suddiga mobilfoton och att det endast blir bra bilder i fint sommarväder 😅
   Jag kunde köpa den pga en del av ett arv, annars hade jag aldrig haft råd.
   Vill så gärna hålla på med youtube i någon form och ska bli skoj att lära mig använda kameran 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s