En ny vardag

Ja här har det inte blivit skrivet något på länge. Jag hade velat vara en sådan som uppdaterar bloggen varje dag, eller iallafall varje vecka, men många gånger blir den sovande. Jag har egentligen tusen saker jag SKULLE kunna skriva om, men en vardag med dessa småbarn jag har välsignats med tar den mesta kraften och tiden. Dock så får jag notiser om att min besöksstatistik BLOMSTRAR, kul att många läser trots att jag uppdaterar dåligt. Jag ska försöka komma igång att skriva mer.

Fram tills nu har jag varit föräldraledig, med undantag för lite extrajobb. Det har inte varit lätt, eller förlåt, det har varit skitjobbigt i perioder. Nu har vi tagit beslutet att jag behöver ut och jobba mer, så Algot har alltså skolats in på förskola. Helst hade jag velat ha honom hemma ett år till men mitt psyke säger nej. Det har gått förvånansvärt bra. ändå, att skola in alltså. Denna veckan har jag inget jobb utan de ska gå femton timmar för att komma in i rutinen, och jag är alltså ensam hemma. Jag har den senaste timmen dammsugit nerevåningen och skurat badrummet. Med tandborste (jo jag lovar). Jag har ätit omelett och kollat youtube.

Så ja, en ny vardag väntar. Med lite mer förskola, fritids och jobb. Det känns skönt faktiskt. Jag älskar att jobba, det ger mig så mycket energi. Hemma blir jag lätt passiv och trött, har svårt att hitta på roliga saker när vädret är trist, ser bara allt som behöver städas och renoveras och får panik över det. Jag får se till att återuppta mina promenader. I söndags gick jag ringleden medan äldsta sonen hade gympaträning, en snabb promenad med hög musik i öronen! Det finns så mycket vackera platser i Tidaholm ändå.

14b51504-fe2d-4c44-908e-74d543a0bda2
Ån Tidan som rinner genom staden.

För övrigt ser jag fram emot våren, ljuset och att denna mörka, trista vintern ska vara över. Barnen är så ledsna att det inte varit någon snö, och vi med. Snart börjar min favorittid på året! Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s