Giv mig styrka

Okej, på riktigt, den som påstår att det är naturligt att ha sin närmsta familj inpå skinnet dygnet runt och att man ska njuta av småbarnsåren, för den tiden kommer ju aldrig igen (blablabla), vill jag slå i bakhuvudet för DET ÄR SJUKT JOBBIGT! Efter tre månader kan vi (och våra utslitna psyken) skriva en bok om nödvändigheten att få tid för sig själv. Hur viktigt det är för ens överlevnad att umgås med vänner och få prata med någon annan än den man lever tillsammans med. 

Jag tror många kan hålla med om att de man älskar mest även är de som irriterar en mest. Eller är det bara vi? Kom igen? 

TACK för att jag ska få gå tillbaka till jobbet om två veckor, det är med glädje jag lämnar över föräldraledigheten till Rasmus. Att få prata med vuxna människor, låta hjärnan få fokusera på annat än barnen och inte behöva jaga minimänniskor som klättrar i bokhyllorna. För tro inte att vi slipper det bara för att vi är utomlands. Åh nej, här är ingenting barnsäkert. Vi är tröttare nu än vi någonsin varit förut. 

Är det något jag lärt mig är det hur viktigt det är att ha en fast punkt i livet, ett hem att återvända till, och jag inser såklart hur priviligerad jag är.

Saker jag längtar efter just nu som jag aldrig mer ska ta för givna: barnstolar vid matbordet, kaffe, fluffiga kuddar och täcken, tvätta min egen tvätt, popcorn (såklart!), läggningar utan bråk, laga mat, ett glas rödvin efter barnen somnat, ha våra kläder i en garderob. För att nämna några få saker. 

Vi är inställda på survival mode tills vi landar i Sverige nästa tisdag. Vi är mättade på allt som har med resande att göra just nu. Vi känner inte för att göra något. Blä. 

Ser fridfullt ut va? Jag har kramp i armen, håller på att dö av värmen och är arg för Rasmus glömde vattnet som jag sen fick hämta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s